Міністерство соцiальної політики України


Діти із сімей, які постраждали через бойові дії на Сході України, відправились на відпочинок до Польщі

26 Липня 2017, 17:00
Одним із пріоритетних напрямів діяльності Міністерства соціальної політики є оздоровлення та відпочинок дітей із сімей, постраждалих під час бойових дій на Сході України.

 

Так, на запрошення Мерії міста Кросно Підкарпатського Воєводства та Генерального консульства України в Любліні, за сприяння Міністерства соціальної політики, Житомирською обласною державною адміністрацією сформовано групу дітей з сімей, постраждалих під час бойових дій на Сході України та направлено на відпочинок до Польщі.

З 24 липня по 6 серпня 2017 року група дітей з Житомирської області відпочиватиме у м. Кросно Підкарпатського Воєводства Республіки Польща.

До складу групи включено 1 дитину загиблого в зоні проведення антитерористичної операції, 17 дітей учасників антитерористичної операції та 1 дитина, яка має статус внутрішньо переміщеної особи. Діти віком від 10 до 15 років з міст Житомира, Малина, Новоград-Волинського а також Пулинського та Житомирського районів.

На дітей чекає цікава і змістовна програма відпочинку, якою передбачені екскурсійні подорожі та знайомства з визначними місцями краю.




Адреса цієї сторінки: http://www.msp.gov.ua/news/13652.html
При використанні матеріалів посилання на джерело - обов'язкове