Міністерство соцiальної політики України


Уряд проводить масштабну інформаційно-роз’яснювальну роботу серед громадян щодо пенсійної реформи

21 Липня 2017, 15:46
21 липня фахівці Міністерства соціальної політики України провели робочу зустріч з представниками проекту USAID «Трансформація фінансового сектору в Україні» (FST).

 

Директор департаменту пенсійного забезпечення Валентина Кудін подякувала  представниками проекту за розробку та розповсюдження інформаційних матеріалів щодо проекту Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо підвищення пенсій.

 «Пенсійна реформа стосується кожного українця, тому перед нами стоїть важливе завдання проведення інформаційної кампанії щодо роз’яснення її положень для громадян України»,- зазначила Валентина Кудін.

Урядом спільно із проектом USAID «Трансформація фінансового сектору в Україні» (FST) опрацьовуються спільні  заходи, щодо інформування населення стосовно пенсійної реформи. В заходах закладено виготовлення та розміщення інформаційних матеріалів в управліннях соціального захисту та місцях загального користування. Також план передбачає розміщення соціальних роликів на телебаченні, та проведення регіональних тренінгів, брифінгів, прес-конференцій, круглих столів за участі громадськості, представників ЗМІ, народних депутатів та представників Уряду.

13 липня 2017 року Верховна Рада ухвалила за основу Проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо підвищення пенсій . За відповідне рішення проголосували 282 народні депутати. Проект Закону, направлено на підготовку до другого читання для прийняття в цілому у вересні поточного року.

 

 




Адреса цієї сторінки: http://www.msp.gov.ua/news/13631.html
При використанні матеріалів посилання на джерело - обов'язкове