Міністерство соцiальної політики України


На відпочинок в «Артек» приїхало понад 800 дітей з усієї України

21 Липня 2017, 11:31
У Міжнародному дитячому центрі «Артек» розпочалася VIІ зміна «Змінимо світ на краще!». До «Артеку» приїхало понад 800 дітей з усіх регіонів України. Зміна триватиме з 16 липня по 5 серпня 2017 року.

Мета зміни – це розвиток дружніх стосунків між дітьми різних народів, стимулювання активної позиції підростаючого покоління щодо розбудови України у світі на основі цінностей культури миру, формування стабільної платформи для міжнародного культурного та гуманітарного співробітництва. В рамках зміни відбудуться проектні студії за ключовою темою «5 добрих справ».

З 20 по 31 липня відбудеться Фестиваль Миру. Кожен день зміни буде присвячений країнам світу, на яких презентуватимуть культуру, традиції та ознайомлять з історією та видатними діячами народів світу в різних сферах життєдіяльності.

Однією із головних подій фестивалю стане День Миру, на якому буде проведений: спортивний марафон Миру, квест ООН за темою «Цілі сталого розвитку людства до 2030 року», презентація соціальних дитячих проектів «5 добрих справ». Відбудеться зібрання Великого Артеківського Віче, на якому буде   проголошено та прийнято послання Миру до керівників держав та міжнародних організацій.

Упродовж цього періоду діти зможуть проявити свої інтереси і прагнення, відчути свої здібності та покликання. Основним із завдань програми є пропагування та поширення серед дітей цінностей миру, демократії, гуманізму та толерантності.

 

 

 




Адреса цієї сторінки: http://www.msp.gov.ua/news/13626.html
При використанні матеріалів посилання на джерело - обов'язкове