Міністерство соцiальної політики України


Андрій Рева: Відкриття першого в Києві Прозорого офісу напередодні Дня Конституції є знаковим

27 Червня 2017, 20:20

Двадцять сьомого червня у столиці запрацював перший Центр соціальних служб у форматі Прозорий офіс, що розташований у Святошинському районі.  Київ одне з п’яти пілотних міст – мільйонників, котрі беруть участь у впровадженні якісно нових, європейських стандартів у наданні соціальних послуг населенню.   

У церемонії відкриття взяли участь Міністр соціальної політики України Андрій Рева, віце-прем’єр Павло Розенко та київський міський голова Віталій Кличко.

“Те, що перший у Києві  Прозорий офіс відчинив свої двері мешканцям столиці  напередодні Дня Конституції є символічним, бо у цьому прекрасному Центрі соціальних служб впроваджується   забезпечення конституційних норм: прав, свобод і гідності громадян. Він ставить крапку в неорганізованому, нецивілізованому  характері  обслуговування людей “, - сказав Андрій Рева.

Також було зазначено, що відкритий у Києві новий центр наразі є найкращим в Україні, оскільки  об’єднує три структури надання послуг населенню: управління праці та соціального захисту;  Пенсійного фонду; районний центр зайнятості.

Міністр соціальної політики також наголосив, що відкриття Прозорого офісу відбувається в ключі суттєвих  змін країни, а саме – процесі  децентралізації.

“Хочу зауважити, що мер Києва Віталій Кличко сказав, що це перший, але не останній подібний центр надання соціальних послуг населенню, - підбив підсумки Міністр Андрій Рева.  – Київ знову задає тон в організації надання послуг”.

Відкритий Центр соціальних послуг обслуговуватиме мешканців Святошинського району столиці за адресою вул. Гната Юри 14-б. 

 

 




Адреса цієї сторінки: http://www.msp.gov.ua/news/13523.html
При використанні матеріалів посилання на джерело - обов'язкове