Міністерство соцiальної політики України


Волинським журналістам під час брифінгу розповідали про виплату частини зекономлених субсидій у вигляді "живих" грошей.

23 Червня 2017, 15:35

 

Заступник директора департаменту соціального захисту облдержадміністрації  Л.Сірбіненко повідомила, що відповідно до урядового рішення, вперше, проводиться монетизації частини зекономлених субсидій шляхом проведення грошових виплат енергоощадним родинам еквівалент вартості зекономлених 150 кіловат електроенергії, якщо цей ресурс використовується для опалення, або 100 кубів газу.

Начальник відділу соціальних допомог та житлових субсидій О.Маркусик зазначила, що кількість сімей, які отримають грошову винагороду від держави за ефективне використання послуг з газо-, електропостачання, що використовувались для індивідуального опалення, становить майже 53,0 тисячі волинських сімей. При цьому сума, що підлягає монетизації, становить: за газопостачання 33,3 млн. грн. та  34,0 тис. грн. за електропостачання.

 Органами соціального захисту населення проводиться робота щодо повідомлення субсидіантів про необхідність подання заяви до 1 вересня до рай(міськ)управлінь та департаменту Луцької міської ради, на підставі якої здійснюватиметься виплата грошової винагороди частини невикористаної житлової субсидії, а також прийом заяв від громадян.

Наразі  заяв на виплату частини зекономлених субсидій прийнято від 1,2 тисяч осіб.   




Адреса цієї сторінки: http://www.msp.gov.ua/news/13508.html
При використанні матеріалів посилання на джерело - обов'язкове