Міністерство соцiальної політики України


Андрій Рева домовився про продовження ефективної співпраці з МОП та підписав міжвідомчий меморандум з кіпрською колегою

13 Червня 2017, 12:08
Міністр соціальної політики Андрій Рева у рамках робочого візиту до Женеви, де взяв участь у засіданні 106-ї сесії Міжнародної конференції праці, провів зустріч з Генеральним директором Міжнародної Організації Праці Гаєм Райдером.

 

Міністр поінформував керівника міжнародної організації про здобутки України в проведенні соціально-економічної політики та розповів про ті виклики, які сьогодні стоять перед Україною. Сторони домовилися про подальший розвиток співпраці на конкретних напрямках, зокрема, в частині впровадження пенсійної реформи.

Гай Райдер відзначив покращення в Україні у напрямку соціального діалогу та позитивно оцінив докладені зусилля зі скасування мораторію на інспекцію праці. Генеральний директор МОП запевнив у подальшій підтримці України на шляху впровадження рушійних перетворень.

Крім того, Міністр соціальної політики України та Міністр праці, добробуту та соціального страхування Кіпру Зета Еміліаніду підписали в рамках 106-ї сесії МКП Меморандум про взаєморозуміння між міністерствами.

Підписання зазначеного Меморандуму є важливим кроком для взаємовигідної співпраці між державами, адже Республіка Кіпр є однією з основних країн працевлаштування українських моряків.

  

  

 

 

 

 

                                           

 




Адреса цієї сторінки: http://www.msp.gov.ua/news/13428.html
При використанні матеріалів посилання на джерело - обов'язкове