Міністерство соцiальної політики України


МВФ та Світовий Банк підтримали Законопроект щодо реформування пенсійної системи, розроблений Міністерством соціальної політики

3 Червня 2017, 18:21

Міжнародний Валютний Фонд та Світовий Банк висловили свою підтримку урядовому Законопроекту щодо реформування пенсійної системи, що був розроблений Міністерством соціальної політики України за дорученням Прем’єр-міністра Володимира Гройсмана.

Крапку в переговорному процесі поставив Прем’єр-міністр України, який безпосередньо брав участь в переговорах з Головою місії МВФ Роном Ван Роденом. Результатом переговорів стало затвердження збалансованого, комплексного документу, що базується на кращому світовому досвіді та дає відповіді на ті виклики і проблеми, які гостро стоять сьогодні перед українською державою та суспільством.

Міністерство соціальної політики також висловлює щиру подяку професіоналам з Міжнародного Валютного Фонду та Світового Банку за допомогу у роботі над зазначеним Законопроектом.

Вважаємо за доцільне опублікувати оригінали листів Світового Банку та Міжнародного валютного фонду, як мовою оригіналу, так і у перекладі українською.

Як повідомлялося раніше, 31 травня під час засідання Уряду, Міністр соціальної політики України Андрій Рева заявив про підтримку Законопроекту щодо реформування пенсійної системи Світовим Банком, про що Міністерство було поінформовано відповідним листом.

 

Лист від Міжнародного Валютного Фонду (мовою оригіналу)

Лист від Міжнародного Валютного Фонду (неофіційний переклад)

 

Лист від Світового Банку (мовою оригіналу)

Лист від Світового Банку (неофіційний переклад)




Адреса цієї сторінки: http://www.msp.gov.ua/news/13320.html
При використанні матеріалів посилання на джерело - обов'язкове