Міністерство соцiальної політики України


На Волині завершився перший відпочинковий сезон для родин загиблих учасників АТО.

30 Травня 2017, 14:54
Вже давно члени сімей загиблих воїнів АТО живуть однією великою родиною. Вже давно свою печаль та радість вони розділяють між собою, бо кажуть, що так легше. Разом об’єднуються та планують своє буття та відпочинок.

 

         Саме тому, Волинська обласна державна адміністрація підтримала ініціативу громадської організації  родин загиблих в АТО «Надія» щодо проведення  5 денного сімейного відпочинку  на базі комунальних санаторно-курортних закладів області.

Департаментом соціального захисту населення облдержадміністрації   був розроблений Порядок організації такого відпочинку і вже з 22 травня 2017 року до санаторію «Пролісок» заїхала перша група батьків загиблих військовослужбовців у складі 16 осіб.

            Директори санаторію ”Пролісок” Валентина Касарда та департаменту соцзахисту Оксана Гобод зустрілися з волинськими відпочивальниками безпосередньо на території закладу. Приємним був той факт, що, незважаючи на перший день заїзду, частина волинян вже змогли  поплавати в басейні та побувати на березі великого водного плеса. 

         Валентина Іванівна наголосила, що гордістю здравниці є власне джерело з цілющою мінеральною водою.  Разом з тим, запропонувала пройти  медичне обстеження і отримати необхідне лікування, адже «Пролісок» має унікальні сучасні діагностичну та лікувальну бази.

             Оксана Михайлівна побажала максимально отримати позитивні емоції від відпочинку, адже релаксотерапія є однією з найбільш популярних методик лікування у санаторії «Пролісок».




Адреса цієї сторінки: http://www.msp.gov.ua/news/13266.html
При використанні матеріалів посилання на джерело - обов'язкове