Міністерство соцiальної політики України


Наталія Федорович: Ми готові стати країною, яка покаже свій досвід у сфері протидії торгівлі людьми іншим країнам світу

30 Травня 2017, 14:52
Про це заявила заступник Міністра соціальної політики Наталія Федорович під час зустрічі з директором зі зв’язків з урядом Міжнародної організації „Кампанія А21” Мі Юнг Парк та регіональним менеджером українського представництва організації Юлією Саченко.

 

Вже декілька років поспіль Міжнародна організація „Кампанія А21” є надійним партнером Міністерства соціальної політики України у проведені інформаційно-просвітницьких кампаній з протидії торгівлі людьми, а також наданні допомоги постраждалим особам.

Під час зустрічі сторони обговорили перспективи співпраці на найближчі роки, зокрема було домовлено про проведення в Україні міжнародної інформаційної кампанії „Can you see me?”, яка спрямована на поширення серед населення інформації про те, що жертвою торгівлі людьми може бути будь-яка особа, та мотивування громадян до виявлення та повідомлення про таких людей в спеціальні органи і установи.

Наталія Федорович запропонувала розширити співпрацю з організацією „Кампанія А21” на проведення міждержавних інформаційних заходів, а також сприяння у наданні допомоги громадянам України, які опинилися в ситуації торгівлі людьми за кордоном, зокрема в таких країнах, як Російська Федерація, Бразилія, Таїланд.

Сторони також домовилися про продовження впровадження Стратегії інформаційної політики, зокрема щодо протидії торгівлі дітьми, а також про розробку спеціалізованої комп’ютерної гри для дітей та молоді, скерованої на розширення знань дітей щодо цієї проблеми та формування так званої нульової толерантності у дітей до будь-яких проявів торгівлі людьми та насильства.

 




Адреса цієї сторінки: http://www.msp.gov.ua/news/13264.html
При використанні матеріалів посилання на джерело - обов'язкове