Міністерство соцiальної політики України


На Волині обговорили зміни у призначенні субсидій

26 Травня 2017, 11:29

 

На Волині фахівці органів соціального захисту населення 25 травня 2017 року обговорювали зміни до Положення про порядок призначення та надання житлових субсидій під час проведення семінарського заняття.

Роботу по організації виконання постанови Кабінету Міністрів України від 26.04.2017 року № 300 розпочато, в тому числі і в напрямку відпрацювання чіткого алгоритму монетизації зекономлених житлових субсидій, - зазначила заступник директора департаменту Людмила Сірбіненко.

Л.Сірбіненко відмітила, що на обласному, районних, міських рівнях проведено зустрічі з організаціями-надавачами житлово-комунальних послуг, тематикою проведення яких є підготовка списків енергоощадних  субсидіантів із зазначенням суми невикористаної державної допомоги.

Начальник відділу соціальних допомог Олена Маркусик ознайомила учасників семінару з порядком проведення перерахунків житлових субсидій з 1 травня 2017 року, особливостями обрахунку середньомісячного доходу за зміненим порядком, можливостями надання житлових субсидій за рахунок коштів місцевих бюджетів.

Представники районів та міст поділились досвідом роботи щодо реалізації програми житлових субсидій.




Адреса цієї сторінки: http://www.msp.gov.ua/news/13251.html
При використанні матеріалів посилання на джерело - обов'язкове