Міністерство соцiальної політики України


31 рік тому сталася Чорнобильська трагедія

26 Квітня 2017, 09:00
26 квітня виповнюється 31 рік з моменту страшної ядерної катастрофи на Чорнобильській атомній електростанції.

 

Відтоді Чорнобиль для України став болем і випробуванням одночасно. Так чи інакше катастрофа позначилася, і продовжує позначатися, на долях майже 2 мільйонів українців. Однак масштаби трагедії були б страшнішими, якби не героїзм та високий професіоналізм ліквідаторів аварії.

 В історії України назавжди залишаться імена рятівників-пожежників, правоохоронців, військових, медиків, будівельників, автомобілістів, науковців, кухарів та інших фахівців, які, ризикуючи життям та здоров’ям, виконали свій обов’язок та захистили людство від згубного впливу і подальшого розповсюдження радіації.

 Ми схиляємо голови перед світлою пам’яттю про тих, хто пожертвував своїм життям за наше сьогодення, та віддаємо шану і повагу всім постраждалим внаслідок Чорнобильської катастрофи і бажаємо їм міцного здоров’я та мирного неба.

 Сьогодні ситуація в країні вкрай складна через військові дії на Сході та економічні труднощі. Але навіть у таких умовах Уряд націлений на подальше підвищення соціальних стандартів та забезпечення  соціальних гарантій постраждалих внаслідок аварії на ЧАЕС.

 Мінсоцполітики

 




Адреса цієї сторінки: http://www.msp.gov.ua/news/13041.html
При використанні матеріалів посилання на джерело - обов'язкове