Міністерство соцiальної політики України


Під час проведення Євробачення – 2017 буде посилено інформування громадян про проблему торгівлі людьми, - Мінсоцполітики

25 Квітня 2017, 14:17
24 квітня 2017 року за ініціативи Міністерства соціальної політики відбулося чергове засідання робочої групи у сфері протидії торгівлі людьми.

 

У зібранні взяли участь представники Мінсоцполітики, Мінінфраструктури, Національної поліції, Служби безпеки України, Адміністрації Держприкордонслужби, ОКПП „Київ”, ДП «Міжнародний аеропорт „Бориспіль” , Посольства Сполучених Штатів Америки в Україні, міжнародних організацій.

 „На сьогодні основним завданням Мінсоцполітики у боротьбі з торгівлею людьми є проведення інформаційної кампанії до Євробачення - 2017”, - заявила заступник Міністра соціальної політики Наталія Федорович. Зокрема, за її словами, буде посилено інформування громадян про проблему торгівлі людьми в місцях перетину державного кордону під час проведення пісенного конкурсу.

 З метою убезпечення іноземних гостей від торгівлі людьми та недопущення здійснення ними торгівлі людьми на території України Мінсоцполітики планує поширити інформаційну продукцію, спеціально розроблену до Євробачення – 2017, через міжнародні аеропорти Бориспіль, Жуляни та інші пункти пропуску через державний кордон.

 Також Наталія Федорович поінформувала, що Мінсоцполітики у співпраці з міжнародними організаціями розроблено листівку до Євробачення – 2017, основною метою якої є убезпечення іноземних громадян від торгівлі людьми на території України, інформування про основні ризики та небезпеку явища торгівлі людьми.




Адреса цієї сторінки: http://www.msp.gov.ua/news/13040.html
При використанні матеріалів посилання на джерело - обов'язкове