Міністерство соцiальної політики України


МДЦ «Артек» та Федерація футболу України відкрили футбольний майданчик європейського зразка

24 Квітня 2017, 17:22
21 квітня 2017 року у дитячому центрі «Артек» за підтримки Федерації футболу України відкрито багатофункціональну міні-футбольну площадку «Артеку».

 

Народний депутат України, Президент Федерації футболу України Андрій Павелко разом із генеральним директором ДПУ МДЦ «Артек» Сергієм Капустіним урочисто відкрили футбольний майданчик «Артеку», який побудований за  європейськими стандартами.

 «Дуже велику справу сьогодні роблять працівники дитячого центру «Артек» для того, щоб у вас була можливість тут жити, вчитися, розвиватися та займатися спортом. Впевнений, що тут ви знайдете своїх друзів, адже в дитячому центрі є давня традиція, яка об’єднує усіх дітей з різних куточків України», - звернувся до артеківців Андрій Павелко.

 «Хочу передати Вам на згадку цей м’яч, на якому є усі автографи гравців збірної України, для того, щоб кожна дитина, яка приїде в «Артек» могла «доторкнутися» до нашої команди», – зазначив президент Федерації футболу України.

 Для відкриття майданчика та привітання дітей до МДЦ «Артек»  завітали: народний депутат України Ярослав Москаленко, президент громадської організації «Ветерани футбольного клубу «Динамо» Київ», видатний український футболіст та тренер Володимир Мунтян, а також члени національної та молодіжної збірних України з футболу.

 Команди товариств юних артеківці з радістю та ентузіазмом розіграли перший матч, а згодом забили і перший гол, який став символічним початком великого футбольного майбутнього.

 Також у цей день між Федерацією футболу України та Міжнародним дитячим центром «Артек» було підписано меморандум про співробітництво, який спрямований на розвиток дитячого спорту в Україні, залучення більшої кількості молоді до занять футболом, підвищення рівня здоров’я, фізичного і духовного розвитку дітей.




Адреса цієї сторінки: http://www.msp.gov.ua/news/13026.html
При використанні матеріалів посилання на джерело - обов'язкове