Міністерство соцiальної політики України


У Києві проведено 2 навчальні семінари

28 Березня 2017, 15:00
На виконання міської цільової програми „Діти. Сім’я. Столиця на 2016-2018 роки”, затвердженої рішенням Київської міської ради від 11.02.2016
№ 90/90, з березня 2017 року службою у справах дітей та сім’ї Київської міської державної адміністрації реалізовуються заходи програми „Проведення семінарів для заступників директорів шкіл з виховної роботи, психологів загальних навчальних закладів, дільничних офіцерів поліції, спеціалістів, які задіяні до виконання заходів з попередження насильства в сім’ї в територіальній громаді м. Києва”.

 

Упродовж березня 2017 року проведено 2 навчальні семінари для суб’єктів соціальної роботи Оболонського та Голосіївського районних в місті Києві центрів соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді,  які працюють у сфері попередження насильства в сім’ї та дільничних інспекторів Печерського управління поліції ГУНП у місті Києві на тему: „Психологічний портрет особи, яка вчинила насильство в сім’ї. Діяльність дільничних офіцерів поліції в частині мотивування та направлення на проходження корекційної програми для осіб, які вчинили насильство в сім’ї відповідно до діючої законодавчо-нормативної бази”.

У режимі діалогу відбулося і обговорення законодавчих колізій і можливих дій офіцерів поліції в різних ситуаціях вчинення насильства в сім’ї.

Важливим завданням залишається професійна підготовка фахівців, які працюють з жертвами насильства та з особами, які вчинили домашнє насильство. Усіх учасників навчання забезпечено інформаційно-роздатковими матеріалами.

Проведення навчання підтвердило актуальність реалізації програм особистісного розвитку, тренінгів, психологічної практики у виконанні висококваліфікованих фахівців.




Адреса цієї сторінки: http://www.msp.gov.ua/news/12808.html
При використанні матеріалів посилання на джерело - обов'язкове