Міністерство соцiальної політики України


У Дніпрі пройшло розширене засідання Координаційної ради з питань сімейної, ґендерної політики, попередження насильства в сім’ї, протидії торгівлі людьми

28 Березня 2017, 16:44

 

28.02.2017 відбулося розширене засідання Координаційної  ради з питань сімейної, ґендерної політики, попередження насильства в сім’ї, протидії торгівлі людьми Дніпропетровської обласної державної адміністрації.   Два питання порядку денного були присвячені питанням протидії домашьому насильству:

1. Аналіз  роботи по реалізації в 2016 році регіональної цільової програми «Про розвиток сімейної та гендерної політики у Дніпропетровській області на 2012 – 2021 роки».

 2. Презентація системи роботи комітету у справах сім’ї та молоді виконкому Криворізької міської ради в напрямку запобігання насильству в сім’ї та протидії торгівлі людьми.

Захід було проведено за участі радника  голови Дніпропетровської облдержадміністрації з гендерних питань, членів  координаційної ради, представників управлінь праці та соціального захисту населення районів і міст області та осіб, відповідальних за питання попередження насильства в сім’ї, громадської організації “Промінь-Дніпро”. Всього у заході взяли участь 50 осіб.




Адреса цієї сторінки: http://www.msp.gov.ua/news/12807.html
При використанні матеріалів посилання на джерело - обов'язкове