Міністерство соцiальної політики України


Хочеш мати цікаве життя – умій жити в колективі

28 Березня 2017, 16:32
Так вирішили на зборах первинної профспілкової організації працівники Харківського обласного відділення Фонду соціального захисту інвалідів (голова профспілкової організації Г.С.Степанова)

 

Те, що  не так давно  видавалося багатьом людям  нездійсненним, поступово стало  складатися  у  єдине життя  колективу.  Всього декілька днів  пройшло з дня  проведення звітних зборів, а люди стали вносити різні пропозиції щодо  пожвавлення  профспілкового життя  у  відділенні Фонду.

          24  березня п. р. члени Профспілки   відвідали  Міжнародну  художню  виставку  «Мистецтво  Чжень  Шань  Жень  Україна» (Істина  Доброта  Терпіння),  яка  гостинно  приймає  усіх  бажаючих  у Художній  галереї  «Мистецтво  Слобожанщини».

         Колектив працівників відділення ознайомився  з роботами художників  міжнародного рівня  з Канади, США, Китаю, Тайланду, Тайваню  та Японії. Автори цих картин  через мистецтво розповідають  про свій досвід  самовдосконалення  по стародавній  системі  Фалунь  Дафа. Картини розповідають нам  про справжнє  призначення  людського життя, про боротьбу між  Добром  і  Злом.

         Розповідь  екскурсовода  поступово  захоплювала  відвідувачів  та  погружала  у незвичний світ  вивчення  самого себе, у світ  самовдосконалення, у світ любові та добра. .

         Цікаво, що година, яку  провели члени Профспілки разом – це нагода  для спільних вражень, обговорення  тих  почуттів, які  викликані  полотнами майстрів живопису, а головне – бажання знову  бути разом  не тільки  у робочій атмосфері, а й  у години вільного часу.

        Їм  усім  подарували  квітку лотоса – символу життя  та краси. Цю крапельку  радості, терпіння  та добра  кожен  приніс  на  робоче місце  і, сподіваємось, буде  зберігати у своєму серці.

        Більшість з  них зрозуміли  дуже непросту  істину: найважче  у житті – це уміння жити  в колективі, відчувати себе його часткою.




Адреса цієї сторінки: http://www.msp.gov.ua/news/12805.html
При використанні матеріалів посилання на джерело - обов'язкове