Міністерство соцiальної політики України


Тернопільська обласна організація Профспілки працівників соціальної сфери України підтвердила репрезентативність на територіальному рівні

27 Березня 2017, 15:37

 

Відповідно до Закону України «Про соціальний діалог в Україні» та Порядку оцінки відповідності критеріям репрезентативності (підтвердження репрезентативності) суб’єктів сторін профспілок та організацій роботодавців, затвердженого наказом Національної служби посередництва і примирення від 21 липня 2011 року № 73, Комісією відділення НСПП в Тернопільській області здійснено підтвердження оцінки відповідності критеріям репрезентативності Тернопільської обласної організації Профспілки працівників соціальної сфери України.

За результатами проведеного Комісією аналізу та вивчення поданих до відділення НСПП документів,  обласна  організація Рішенням Комісії №001/17-19-П від 12.01.2017 року визнана такою, що підтвердила репрезентативність на територіальному рівні.

21 березня 2017 року начальник відділення НСПП в Тернопільській області Н. Шершньова провела зустріч з головою Тернопільської обласної  організації  Р. Ящищаком. Під час зустрічі Н. Шершньова привітала Р.Ящищака із підтвердженням репрезентативності та вручила Свідоцтво № 001-17/19-Т від 13 січня 2017 року про відповідність критеріям репрезентативності на територіальному рівні для участі у колективних переговорах з укладанням територіальних угод та для делегування представників до органів соціального діалогу.

Також під час зустрічі обговорено стан соціально-трудових відносин у закладах соціальної сфери області, проблемні питання, що характеризують ситуацію в даній галузі та окреслили перспективи подальшої співпраці та поглиблення взаємодії між відділенням НСПП в Тернопільській області та Тернопільською обласною профспілковою організацією профспілки працівників соціальної сфери України.




Адреса цієї сторінки: http://www.msp.gov.ua/news/12799.html
При використанні матеріалів посилання на джерело - обов'язкове