Міністерство соцiальної політики України


У Запоріжжі відсвяткували 30 річницю з дня утворення Запорізької обласної організації ветеранів України.

27 Березня 2017, 12:46
Директор Департаменту соціального захисту населення Запорізької облдержадміністрації Ігор Мещан взяв участь у підготовці та проведенні заходу, присвяченого 30-й річниці утворення Запорізької обласної організації ветеранів України.

 

         На урочистостях були присутні голови обласної державної адміністрації та  обласної  ради, керівники структурних підрозділів облдержадміністрації, представники профспілок, громадських організацій, активісти ветеранського руху з міст і районів області.

         Відкриваючи зібрання, голова обласної державної організації Костянтин Бриль відзначив значний вклад ветеранів у становлення та розвиток держави, підкреслив єдність і спадковість поколінь будівничих та захисників Вітчизни, охарактеризував досягнення обласної організації ветеранів,  акцентував увагу на її важливій місії  у консолідації суспільства.

         У  виступі Ігор Мещан наголосив на плідних взаєминах, які склалися у органів соціального захисту населення та ветеранських організацій. Завдяки їхній спільній роботі є значні здобутки у наданні різних видів адресної допомоги людям похилого віку і особам з обмеженими можливостями. Налагоджені ділові стосунки сприяють успішній реалізації державних та місцевих програм соціального спрямування.  Також директор Департаменту розповів про традиційну щорічну акцію – благодійний телевізійний марафон «Пам’ять», яким пишаються запоріжці, навів приклади проведення  інших унікальних на теренах України спільних акцій.

         Всі промовці  відзначали досягнення обласної ветеранської організації, багатовекторність її  роботи, участь у вихованні молоді, акцентованість на  актуальних потребах суспільства, говорили про розвиток волонтерського руху, допомогу ветеранів бійцям антитерористичної операції, членам сімей військовослужбовців, а також вимушеним переселенцям із зони проведення АТО.

         Керівниками області ветеранам – активістам  були вручені нагороди.

          Прикрасою урочистостей стали виступи співаків професійних та аматорів.

          Захід широко висвітлювався засобами масової інформації.




Адреса цієї сторінки: http://www.msp.gov.ua/news/12798.html
При використанні матеріалів посилання на джерело - обов'язкове