Міністерство соцiальної політики України


У Тернопільській області вудбувся тренінг "Гармонійна я – благополучна сім’я"

24 Березня 2017, 17:10
На виконання заходів щодо забезпечення в Тернопільській області Національного плану дій з виконання резолюції Ради Безпеки ООН 1325 «Жінки, мир, безпека» на період до 2020 року відділом сім’ї та молоді Тернопільської обласної державної адміністрації спільно з Підволочиською об’єднаною територіальною громадою 22 березня 2017 року в смт. Підволочиську організовано та проведено тренінг на тему: «Гармонійна я – благополучна сім’ї» для жінок, чоловіки яких є учасниками антитерористичної операції.

 

         Під час тренінгу були висвітлені такі важливі теми: «Емоція-почуття-стан: яка різниця?»,  «Як дозволити собі відчувати, проживати своє життя, переживати різні емоційні стани», «Віддзеркалення почуттів», «Любляча ненав’язлива присутність», «Як зняти блоки на «заморожені» емоції», «Як пережити постравматичний стресовий розлад, алкогольну залежність».

 Вправа «Балансна модель»: на що я витрачаю найбільше життєвої енергії? Які сфери життя перегружені, а які – призабуті? дали можливість учасницям оцінити себе як жінку.

Під час роботи в групах учасниці тренінгу мали можливість поділитися цікавими життєвими ситуаціями в їхніх сім’ях та висловили свої побажання організаторам заходу. 




Адреса цієї сторінки: http://www.msp.gov.ua/news/12793.html
При використанні матеріалів посилання на джерело - обов'язкове