Міністерство соцiальної політики України


Порядок подання заяв для участі в Установчих зборах

20 Лютого 2017, 23:39

 

«ЗАТВЕРДЖЕНО»

рішенням Ініціативної групи

від 20 лютого 2017 року,

протокол № 2

 

 

ПОРЯДОК

подання заяв для участі в Установчих зборах для формування нового складу Громадської ради при Міністерстві соціальної політики України

 

Для участі в Установчих зборах для формування нового складу Громадської ради при Міністерстві соціальної політики України інститут громадянського суспільства подає на розгляд Ініціативної групи ЗАЯВУ у довільній формі, з зазначенням відомостей про інститут громадянського суспільства (місцезнаходження, поштова адреса, адреса електронної пошти, номери телефонів офісу та керівника/підписанта), його уповноваженого представника (прізвище, ім’я, по батькові, посада, доручений напрямок роботи у складі Громадської ради при Міністерстві соціальної політики України, у разі обрання).

 

До заяви додаються:

1. Рішення про делегування для участі в Установчих зборах представника, який одночасно є кандидатом на обрання до складу Громадської ради, прийняте в порядку, встановленому установчими документами інституту громадянського суспільства;

 

Примітка. У тексті Рішення про делегування, а також в інших документах, де про це вказано, рекомендується зазначати інформацію про те, за яким напрямом роботи Громадської ради (її підрозділах) делегований представник інституту громадянського суспільства має намір працювати:

1) у сферах ринку праці, зайнятості, трудових відносин та соціальних стандартів;

2) у сфері захисту прав дітей, сімейної та гендерної політики;

3) у сферах соціальної підтримки населення, монетизації пільг та розвитку соціальних послуг для різних категорій населення, в тому числі на рівні територіальних громад;

4) у сфері соціального захисту ветеранів війни, учасників АТО, осіб з інвалідністю, постраждалих внаслідок Чорнобильської катастрофи та ВПО;

5) у сфері пенсійного страхування;

6) інша основна сфера діяльності, що належать до компетенції Міністерства соціальної політики України (постанова Кабінету Міністрів України від 17.06.2015 р. № 423 «Про затвердження Положення про Міністерство соціальної політики України»).

 

2. Біографічна довідка делегованого представника інституту громадянського суспільства із зазначенням його прізвища, імені, по-батькові, посади та місця основної роботи, посади в інституті громадянського суспільства, контактної інформації;

3. Копія Виписки з ЄДР (Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань);

4. Витяг із Статуту (Положення) інституту громадянського суспільства щодо цілей і завдань його діяльності, а також повноважень керівника організації та керівного органу, який прийняв рішення про делегування уповноваженого представника, засвідчені в установленому порядку;

5. Інформація про результати діяльності інституту громадянського суспільства (відомості про проведені заходи, реалізовані проекти, виконані програми, друковані видання, подання письмових обґрунтованих пропозицій і зауважень з питань формування та реалізації державної політики у сфері діяльності Міністерства соціальної політики України, інформування про них громадськості тощо) протягом року до дня подання заяви (у разі, коли інститут громадянського суспільства працює менше року, - за період діяльності);

6. Інформація про отримання інститутом громадянського суспільства, як власника бази персональних даних його членів, Згоди на обробку персональних даних від делегованого ним уповноваженого представника.

 

Примітки:

1. Форма ЗАЯВИ, що рекомендується Ініціативною групою, та форми додатків до неї, розміщено на офіційному веб-сайті Міністерстві соціальної політики України, перехід до яких передбачено відповідним посиланням з цього Порядку. 

2. ЗАЯВА та додатки до неї оформлюються на паперовому носії у одному примірнику і мають містити підпис уповноваженої особи керівного органу (керівника/підписанта) чи кандидата, які завіряються печаткою (у разі наявності). Здійснення діяльності інститутом громадянського суспільства діяльності без печатки має бути підтверджено витягом із Статуту/Положення.

3. Біографічна довідка та Інформація про результати діяльності, які підлягають оприлюдненню на офіційному веб-сайті Міністерства, мають бути скановані у форматі jpg і надіслані на електронну пошту Ініціативної групи igr@mlsp.gov.ua до дня падання/відправлення поштою ЗАЯВИ та додатків до неї.

 

З метою скорочення часу на оформлення заяви та додатків до неї, а також уникнення непорозумінь під час їх оформлення та розгляду членами Ініціативної групи,

ІНІЦІАТИВНА ГРУПА

під час оформлення ЗАЯВИ та додатків до неї пропонує використовувати наступні форми/зразки документів, які розміщені на офіційному веб-сайті Міністерства соціальної політики України:

 

ЗАЯВА (рекомендована форма/зразок)

 

Рішення про делегування (рекомендована форма/зразок)

 

Біографічна довідка (рекомендована форма/зразок)

 

Виписка з ЄДР (рекомендована форма/зразок)

 

Витяг із Статуту (Положення) (рекомендована форма/зразок)

 

Інформація про результати діяльності (рекомендована форма/зразок)

 

Згода на обробку персональних даних (рекомендована форма/зразок)

 

Довідково: З метою уникнення непорозумінь, перед тим як почати оформлювати заяву до Ініціативної групи, бажано перевірити відповідність інституту громадянського суспільства та делегованого ним представника вимогам, встановленим пунктами 6, 7 та 8 «Типового положення про громадську раду при міністерстві, іншому центральному органі виконавчої влади, Раді міністрів Автономної Республіки Крим, обласній, Київській та Севастопольській міській, районній, районній у мм. Києві та Севастополі державній адміністрації», затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 03.11.2010р. N 996 «Про забезпечення участі громадськості у формуванні та реалізації державної політики» у редакції від 14.05.2015 р.

 

Прийом заяв для участі в Установчих зборах для формування нового складу Громадської ради при Міністерстві соціальної політики України буде здійснюватися секретарем Ініціативної групи з 20 лютого 2017 року по 07 березня 2017 року (включно) у робочі дні з 10.00 до 13.00 та з 14.00 до 17.00 (Зверніть увагу! 07 березня 2017 року – з 9.00 до 15.00, без перерви) у приміщенні Міністерства соціальної політики України за адресою м. Київ, вул. Еспланадна, 8/10.

 

Заява кожного інституту громадянського суспільства, незалежно від способу подання, реєструється секретарем Ініціативної групи у Журналі обліку документів, що надходять на розгляд Ініціативної групи.

 

Довідково: Заяви, відправлені поштою на адресу: 01601, м. Київ, вул. Еспланадна, 8/10, із датою на поштовому штампі (квитанції) пізнішою ніж 7 березня 2017 року, розкриватися та розглядатися Ініціативною групою не будуть.




Адреса цієї сторінки: http://www.msp.gov.ua/news/12562.html
При використанні матеріалів посилання на джерело - обов'язкове