Міністерство соцiальної політики України


У Києві проведено робочу зустріч з питань взаємодії з органами Національної поліції, які здійснюють заходи з попередження насильства в сім’ї.

20 Лютого 2017, 14:48
З метою відпрацювання дієвої моделі взаємодії суб’єктів, які здійснюють заходи з попередження насильства в сім’ї 17 лютого 2017 року Службою у справах дітей та сім’ї Київської міської державної адміністрації) ініційовано та проведено робочу зустріч з питань взаємодії з органами Національної поліції, які здійснюють заходи з попередження насильства в сім’ї в м. Києві.

 

До участі було запрошено представників: Управління превентивної діяльності Головного управління Національної поліції у м. Києві (управління превентивної діяльності та відділу ювенальної превенції), Департаменту патрульної поліції, Департаменту освіти і науки, молоді та спорту міської державної адміністрації, інституту модернізації Міністерства освіти та науки України, міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.

Основні питання, які обговорювалися на зустрічі: окреслення проблемних питань та напрацювання шляхів їх вирішення, реагування на виклики щодо вчинення насильства в сім’ї представниками патрульної поліції, навчання ротних офіцерів патрульної поліції ознакам, які можуть вказувати на жорстоке поводження з дитиною та потребують негайного реагування, запровадження експериментального проекту «Шкільний поліцейський», співпраця відповідних структурних підрозділів з правоохоронними органами Національної поліції.




Адреса цієї сторінки: http://www.msp.gov.ua/news/12537.html
При використанні матеріалів посилання на джерело - обов'язкове