Міністерство соцiальної політики України


Міністр Андрій Рева та Посол Ізраїлю Еліав Бєлоцерковські обговорили перші кроки щодо створення Центру реабілітації бійців АТО

15 Лютого 2017, 14:24
Зустріч Міністра соціальної політики Андрія Реви з Послом Держави Ізраїль в Україні паном Еліавом Бєлоцерковські накреслила програму дій щодо підготовки реалізації спільного проекту з реабілітації бійців АТО. Мова йде про створення лікувально–профілактичного закладу. Робота майбутнього ізраїльсько–українського Центру має базуватися на досвіді й підходах ізраїльських фахівців. Оскільки ця країна володіє передовими технологіями з відновлення та реабілітації учасників бойових дій.

 

Підготовчому етапу передуватиме ознайомлення з українськими ресурсами. Зокрема, ізраїльська делегація має намір відвідати, за словами Міністра Андрія Реви, передовий підрозділ Міністерства в напрямку фізичної реабілітації бійців, - Український науково–дослідний інститут протезування, протезобудування та відновлення працездатності у Харкові.

 Також у недалекій перспективі - підписання міждержавного договору про працевлаштування. За словами пана Бєлоцерковські, ізраїльська сторона має велику зацікавленість у якнайшвидшому підписанні та початку роботи в рамках договору, згідно з яким офіційно працевлаштовуватимуться українські фахівці затребуваних в Ізраїлі галузей. 




Адреса цієї сторінки: http://www.msp.gov.ua/news/12505.html
При використанні матеріалів посилання на джерело - обов'язкове