Міністерство соцiальної політики України


Відбулося позачергове засідання правління Фонду соціального страхування України

25 Січня 2017, 10:07
24 січня 2017 року відбулося позачергове засідання правління Фонду соціального страхування України.

 

На розгляд було винесено низку актуальних питань, які потребували нагального прийняття, у т.ч. у зв’язку з прийняттям Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України».

Так, правлінням схвалено зміни до Положення про виконавчу дирекцію Фонду, Регламенту роботи правління Фонду, затверджено Типові положення про управління виконавчої дирекції та їх відділення.

Одним з ключових питань, які затвердило правління, є Порядок надання матеріального забезпечення деяким категоріям громадян.

Цей Порядок дозволить отримати матеріальне забезпечення застрахованим громадянам, як того вимагає постанова Кабінету Міністрів України «Про особливості реалізації прав деяких категорій осіб на загальнообов’язкове державне соціальне страхування» від 01.10.2014 № 531.

Водночас правлінням прийнято рішення про перенесення розгляду низки питань на наступне засідання правління Фонду, зокрема, про тимчасову граничну чисельність працівників Фонду, структуру його органів, погодження призначення керівників робочих органів виконавчої дирекції Фонду, проект бюджету Фонду на 2017 рік.

Позачергове засідання правління Фонду відбудеться у І декаді лютого ц.р.




Адреса цієї сторінки: http://www.msp.gov.ua/news/12369.html
При використанні матеріалів посилання на джерело - обов'язкове