Міністерство соцiальної політики України


Урядом внесено зміни до Порядку фінансового забезпечення діяльності військово-цивільних адміністрацій

18 Січня 2017, 15:13

 

Кабінет Міністрів своєю постановою вніс зміни до Порядку фінансового забезпечення діяльності військово-цивільних адміністрацій, затвердженого постановою Кабінету Міністрів від 15.04.2015 № 207.

 

За інформацією Мінсоцполітики, необхідність прийняття цього проекту акта зумовлена тим, що наразі розмір грошового забезпечення військовослужбовців, осіб рядового та начальницького складу, поліцейських у разі їх відрядження до військово-цивільних адміністрацій є меншим від розміру грошового забезпечення, встановленого за останнім штатним місцем служби, тому виникають труднощі при комплектуванні штату військово-цивільних адміністрацій досвідченими фахівцями.

 

Згідно з прийнятим сьогодні на засіданні Уряду рішенням військовослужбовцям, особам рядового і начальницького складу, поліцейським, відрядженим до військово-цивільних адміністрацій, буде виплачуватися грошове забезпечення в порядку та розмірах, установлених нормативно-правовими актами для військовослужбовців, осіб рядового і начальницького складу та поліцейських, за останньою посадою, займаною перед відрядженням.

 

У разі їх безпосередньої участі у воєнних конфліктах чи антитерористичній операції, інших заходах в умовах особливого періоду грошове забезпечення буде виплачуватися в розмірах, що обчислюються з урахуванням винагороди, передбаченої постановою Кабінету Міністрів України від 20 січня 2016 р. № 18 “Деякі питання грошового забезпечення військовослужбовців, осіб рядового і начальницького складу та поліцейських”.

 




Адреса цієї сторінки: http://www.msp.gov.ua/news/12333.html
При використанні матеріалів посилання на джерело - обов'язкове