Міністерство соцiальної політики України


Андрій Рева: У наступному році економічні стрибки, що могли б розбалансувати наших товаровиробників, не плануються

23 Листопада 2016, 11:52
Представників бізнесу, котрі входять до об’єднання Європейської бізнес–асоціації, цікавило на зустрічі з Міністром соціальної політики України Андрієм Ревою перш за все питання підвищення удвічі мінімальних заробітних плат. А також і можливі чергові зміни – ініціативи Уряду в сегменті заробітної плати, аби адекватно планувати бюджети власних підприємств.

 

Міністр соціальної політики повідомив, що наступний рік не матиме таких серйозних ривків як рішення про підняття «мінімалки», прийняте в цьому році, а також запевнив, що жодні чинники не зможуть розбалансувати наших товаровиробників. Наступним кроком Уряду має стати реформа пенсійної системи. А саме – осучаснення пенсій.

Міністр соціальної політики поінформував представників бізнесу, що насамперед цей крок (збільшення мінімальної зарплати) покликаний спонукати збільшення відрахувань єдиного соціального внеску (ЄСВ). Також вбачається, що таким чином вдасться значною мірою детінізувати зарплати. Реально, на думку Андрія Реви, детінізація торкнеться малого й середнього бізнесу.




Адреса цієї сторінки: http://www.msp.gov.ua/news/11525.html
При використанні матеріалів посилання на джерело - обов'язкове